Vi har i en årrekke levert logoer for SINTEF og NTNUs mange forskningsprosjekter. Her kan du se noen av logoene vi har laget for deres prosjekter.
Prosjektet InNoPlastic handler om teknologier for opprydding av macro og micro plast fra havet og bruk av plasten i en sirkulær økonomi etter det.
Taifun-prosjektet utvikler modeller som kan forutsi om det er på tide å vedlikeholde (med belegg) marine konstruksjoner som er utsatt for naturkrefter slik at de ikke skal brytes ned av rust.
Senteret SWIPA (Subsurface Well integrity, Plugging and Abandonment) skal framskaffe en vitenskapelig forståelse av permanente brønnbarrierer og forbedre metodene for plugging av brønner. Vellykket innovasjon på dette feltet vil spare Norge for svært betydelige beløp.
Økt vitenskapelig forståelse av undergrunnen vil gi resultater som også kan brukes for deponering av atomavfall, omstilling av petroleumsbrønner til CO2-lagring og brønnintegritet for geotermiske brønner.
Høsten 2020 åpnet verdens største testanlegg for CO2-transport hos Equinor i Porsgrunn. I testanlegget sendes CO2 både i gass- og væskeform i rør. Hensikten er å lære mer om hvordan CO2 oppfører seg under rørtransport, noe som er viktig for å kunne skalere opp CO2-transport og lagring i fremtiden. SINTEF bidrar gjennom prosjektet CO2EPOC til å finne best mulige løsninger for dette.
NorPALabs er et en full-range laboratorium for testing av trygg og kostnadseffektiv plugging av oljebrønner.
NTNU-prosjektet Phys har som mål å komme frem til mer miljøvennlig og resurseffektiv framstilling, bearbeiding og bruk av metalliske materialer. De ønsker dermed også gjennom større grad av resirkulering å bidra til det grønne skiftet.
NTNU-prosjektet HydroMetEC fokuserer på teknikker for å utvinne metaller fra malm. Dette gjøres via teknikker innen ekstraksjonsmetallurgi som involverer bruk av vannbaserte kjemiske prosesser for utvinning av metaller fra malm, konsentrater og resirkulerte eller gjenværende materialer.
NTNU-prosjektet RecylceMyPhone er et fellesprosjekt mellom universiteter og bedrifter i Europa. Det setter søkelys på elektronisk avfall og en best mulig gjenvinning av materialer benyttet i dette.