Logo, grafisk profil og nettbutikk for Jegerpodden

Jegerpodden er Norges største podcast av og for jegere. Vi har levert logo, grafisk profil og nettbutikk bygd på WordPress og WooCommerce.

 
jegerpodden.no

Vi har bidratt med

  • Design av logo og profil
  • Design og oppsett av nettbutikk

Audun Sæther
Daglig leder og utvikler
audun@doghouse.no
48 32 17 48

Knut Gangåssæter
Designer
knut@doghouse.no
92 42 70 38

Doghouse: Logo og nettside for Jegerpodden

Hobbyprosjektet som ble levebrød

Da de to trønderne John Petter og John Inge publiserte sin første episode av Jegerpodden i 2018, var det starten på et eventyr som i skrivende stund har ført til 1,3 millioner avspillinger, 2.000 bidragsytere på Patreon, over 30.000 følgere i sosiale medier og livesendinger. De har også i løpet av første år med den nye løsningen nær doblet trafikken til sine nettsider og sin nettbutikk.

Doghouse har hjulpet oss med logo, grafisk arbeid, nettside og oppbygging av ny nettbutikk. Vi er eksepsjonelt fornøyd med jobben de har lagt ned for at vi skal nå våre mål! Høy kvalitet, raske leveranser, helt uten kjedelige overraskelser. Samtidig er de alltid åpne og tilgjengelige, noe vi setter stor pris på i en hektisk hverdag!

John Petter Mellingen, Jegerpodden
Logtype for Jegerpodden

Logdesign

Vi har laget et logosymbol med klare hentydninger til både jakt og podcast. Logoen apellerer til jegeren og urmennesket i oss samtidig som den har en klar kobling til moderne tider og teknologi. Logoen består kun av en farge noe som gjør den godt egnet for bruk på produkter, klær og annet materiell for branding av Jegerpodden.

Nettbutikk for Jegerpodden

En komplett salgsløsning

Jegerpodden er podcasten av og for jegere, og det samme gjelder nettbutikken som er fylt med produkter som John Petter og John Inge selv går gode for.

Selve nettbutikken er bygd på WordPress og WooCommerce, og er designet i Jegerpodden-stil med fokus på brukervennlighet.

Nettbutikken er også koblet opp i mot Patreon slik at de som er gode støttespillere får noe tilbake.

Profileringsmateriell for Jegerpodden av Doghouse
Vi har også hjulpet Jegerpodden med grafikk for sosiale media og annen markedsføring.