Logo, profil og nettside for ATS Norway

ATS Norway er spesialister på å formidle salg av brukt utstyr for anleggs- og transportbransjen – fra Norge til de mest avsidesliggende hjørner i verden.

 
ats.no

Vi har bidratt med

  • Logodesign og grafisk profil
  • Design og utvikling av nettsted
  • Systemutvikling av intranett og annonseportal

Audun Sæther
Daglig leder og utvikler
audun@doghouse.no
48 32 17 48

Knut Gangåssæter
Designer
knut@doghouse.no
92 42 70 38

ATS Norway. Ikon- og logodesign av Doghouse

Leveranser til hele verden

Dette gir dem et enormt marked som rutinemessig og profesjonelt pleies fra deres hovedkontor på Tiller i Trondheim. En traktorgraver til Marokko, eller en trekkvogn til Bolivia? Ingen ting er umulig for landets mest kompetente på formidling av slikt utstyr.

Nettløsning og intranett

Nettløsningen til ATS Norway er et viktig salgsverktøy for bedriften, som er tilgjengelig på tre språk og gir full oversikt over alle maskiner som er tilgjenglige for salg. Siden har et moderne og sprekt design, i tråd med den grafiske profilen til selskapet. Med stor andel besøkende fra mobiler er det også lagt stor vekt på at nettsiden skal være enkel i bruk og laste raskt.

Intranettet er bygget for at ATS effektivt kan publisere nye maskiner til salgs og følge opp både selgere og kjøpere. Vi utfører regelmessig systemutvikling for oppdatering av løsningen og nye funksjoner.

Logo og grafisk profil

Det var viktig med en logo som klart og tydelig signaliserer anleggsmaskiner og transport. De tre kjedeleddene i logoen symboliserer samtidig partene ATS, kjøper og selger. Kunden ville også at de norske fargene skulle komme godt frem da de også opererer i et internasjonalt marked hvor den norske merkevaren står sterkt.

Logodesign for ATS Norway og ATS Sweden
ATS Norway. Bildekor designet av Doghouse
Ferdig dekorert bil, her flankert av rikskjendis «Lothepus».
Med en arbeidsstokk som i all hovedsak driver oppsøkende virksomhet, ble viktigheten av godt synlige biler en viktig del av profiljobben.