Logo, grafisk profil, illustrasjon og nettside for Wotel

For Working Group Two har vi laget visuell identitet for den konseptuelle mobiloperatøren Wotel.

 

Vi har bidratt med

  • Design av logo og grafisk profil
  • Illustrasjoner
  • Design av nettside

Knut Gangåssæter
Designer
knut@doghouse.no
92 42 70 38

Med fokus på fremtidens operatørtjenester

Working Group Two jobber for å gjøre mobilabonnementer enda mer relevante og nyttige. Hovedpoenget med konseptoperatøren Wotel er å vise hvilke muligheter som finnes om man bygger operatørenes tjenester på en moderne måte.

Doghouse har bistått WGTWO med utforming av en komplett visuell profil for Wotel. Leveransen består av logo, designelementer, fargeskjema og typografi. Identiteten ble videreført i prototyper og design for nettside og app. All design er sammfattet og detaljert beskrevet i en «Profil Guidelines».

Vi brukte Doghouse til design av landingsside og visuell refresh av en webapp. Svært fornøyd med opplevelsen. Knut er en dyktig og effektiv designer, og veldig lett å jobbe med.

David Åse, WGTWO
Doghouse: Logodesign, nettside og grafisk profil for Wotel

Designelementer for nettside og app

Det er i tillegg til logo utarbeidet og satt i system en samling av designelementer som skal underbygge og forsterke Wotels identitet. Et eget nettsted og en app ble designet og kodet opp. Egne ikoner ble utarbeidet både for bruk på nettstedet og i appen.

Doghouse: Logodesign, nettside og grafisk profil for Wotel

Trenger du hjelp til grafisk profil eller nettsider? Ta kontakt

Profilmanual for Wotel

Typografien er også en viktig del av en profil

Utdrag fra typografidelen av «Profile Guidelines». Dette er et eksempel på hvordan typografi og farger kan sammenstilles på nettstedet for å underbygge Wotels visuelle identitet

Logosymbol Wotel
Profilretningslinjer for Wotel av Doghouse
Logovarianter Wotel

Logoen

Logoen er laget i forskjellige varianter for enkelt å kunne benyttes i de fleste sammenhenger. Det er blant annet laget «Solid versions» tenkt for gjengivelse i veldig små formater.