Tilbake til bloggen

23 år med webdesign – du verden som tiden flyr!

3. januar 2019 · Knut Gangåssæter

Priser Sterk Reklame

Det er først når man får det nye året tredd nedover hode og tastatur at man for alvor legger merke til hvor fort årene har gått. Tiden er inne for å kaste noen tilbakeblikk i form av en rask spasertur ned «memory lane».

Det er nå 23 år sidene undertegnede tok sine første famlende steg inn i internettets forunderlige verden. Sammen med min kollega Knut A. Braa startet vi i 1995 byrået Painthouse som var blant de første i Trondheim til å programmere og designe nettsider. Dette ga oss raskt anerkjennelse i bransjen og resulterte både i hederlig omtale og priser i reklamekonkurranser.

Kreativt Forum - Sterk reklame

1996 – Nettbutikk for Rema 1000

Ja, hvem skulle tro det? Vi designet nettbutikk for Rema 1000 og Reitangruppen allerede i 1996. Som lite byrå var dette for oss et veldig stort prosjekt. Utrolig mange timer ble lagt ned i konsulenttjenester, rådgivning og design. Arbeidet betalte seg og ga oss anerkjennelse både lokalt og nasjonalt. Vi ble for denne jobben belønnet med sølv i konkurransen «Sterk Reklame 1997». Reitangruppen vart kanskje hakket for tidlig ute med slike løsninger og tjenesten ble dessverre lagt ned etter et par-tre år.

Kreativt Forum - Sterk reklame

1997 – Nettbutikk for Hi-Fi-Centerkjeden

Vi ble tildelt diplom for vår nettbutikk for Hi-Fi-Centerkjeden allerede i 1998. De var også blant pionerene som var tidlig ute og så nye muligheter for salg via internett.

Referanselista vokste og vokser fortsatt, nå riktignok i regi av firmaet Doghouse. Internett er fortsatt minst like spennendende å jobbe med. Det ble jo heller ingen flopp eller en hype som mange spådde. Selv de mest ihuga tvilerne benytter nå internett daglig både i jobbsammenheng og på privaten.

Jeg ønsker alle et godt nyttår, og konkluderer også i år med at internett fortsatt har livets rett:-)

Motta lignende bloggartikler på e-post

Kom i gang med prosjektet ditt

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi kontakt med deg!