Tilbake til bloggen

Hvordan står det egentlig til med nettsiden din?

7. august 2018 · Knut Gangåssæter

Doghouse - Døde nettsider

Jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor mange «døde» nettsider som finnes der ute. Daglig googler jeg bedriftsnavn for å finne god informasjon om et produkt eller en tjeneste. Veldig ofte finner jeg mangelfulle sider som tilsynelatende ikke har vært oppdatert på år og dag.

Ingen nettside – bedre enn en død nettside

En mangelfull og halvdød nettside kan ofte virke mot sin hensikt. De kan gi dine besøkende et dårlig og lite profesjonelt inntrykk av din bedrift. Mangel på relevant informasjon og lite tilgjengelige kontaktpunkter kan føre til at besøkende forlater din side og fortsetter sin ferd hos dine konkurrenter.

Sørg for god og tydelig informasjon

Å holde et nettsted oppdatert med god og levende informasjon kan være krevende, både tidsmessig og kostnadsmessig. Uansett hvor mye informasjon du har på nettsiden, så sørg for at den er tydelig og relevant. Gi besøkende synlige og lett tilgjengelige kontaktpunkter slik at de enkelt kan kontakte deg for mer informasjon. Gi dem mulighet til å kontakte deg gjennom de kanalene de ønsker, det være seg på telefon, på epost eller gjennom sosiale medier.

Så, hvordan står det til med din nettside?

La oss ta en titt. Vi kan hjelpe deg med både diagnose og forslag til behandling for å gi deg en frisk og selgende nettside. Kontakt oss for en konsultasjon. Vi har for tiden ingen «helsekø»:-)

Motta lignende bloggartikler på e-post

Kom i gang med prosjektet ditt

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi kontakt med deg!