Tilbake til bloggen

Fra idé til salg

29. september 2017 · Knut Gangåssæter

Med fokus på hele prosessen

Veien fra idé til salg kan være lang og kronglete. Vi vil gjerne bruke vår lange erfaring og dermed bidra til at denne veien blir kortest mulig for deg.

Mange års erfaring med reklame, design og utvikling gjør at vi har en unik innsikt i hele prosessen fra idé til salg av produkter og tjenester.

Idéprosessen

Vi hjelper deg med den gode idéen. Gode vinklinger som skiller seg ut fra mengden og vekker oppmerksomhet er alltid vårt hovedfokus.

Logo

Vi etterstreber alltid å lage funksjonelle logoer med særpreg. Det er ikke alltid nok at en logo er pen å se på. Den skal skille seg ut, bli lagt merke til og være enkel å gjenkjenne. Vi legger også vekt på at den skal være enkel å bruke og enkel å reprodusere. Vår logoprosess starter med skisser på papir og vi jobber oss videre frem til ferdig resultat i samarbeid med deg. Logodesign er en prosess som går hånd i hånd med bedriftens øvrige identitet noe som alltid blir ivaretatt frem til ferdig resultat.

Illustrasjon

Vår illustratør Knut har lang erfaring med alle typer illustrasjon. Alt fra håndtegnede illustrasjoner (sjekk ham ut på Instagram) til mer omfattende dataillustrasjoner (blant annet illustrasjoner for SINTEF) Tegning av ikonserier for nettsider og applikasjoner er også en av hans spesialiteter.

Trykksaker

Når idéer, logoer og grafisk uttrykk er på plass er veien kort til trykksaker og annet markedsmateriell. Gode partnere på trykk gjør at vi kan levere små og store opplag til gunstige priser, raskt og effektivt.

Nettsider

Nettsider er vår kjerneleveranse. Vår utvikler Audun sitter på årevis med kompetanse på utvikling av nettsider. Alt fra skreddersydde spesialløsninger til små og store nettsteder bygget på WordPress har sett dagens lys gjennom hans eminente håndtverk.

Markedsføring

Gjennom inngående kjennskap til sosiale media og søkemotoroptimalisering hjelper vi deg videre med økt oppmerksomhet rundt dine produkter og tjenester. Vi er også behjelpelig med listebyging og markedsføring via nyhetsbrev på epost.

Har du idéer du vil realisere?

La oss hjelpe deg igang. Ring oss for en uforpliktende prat eller legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt. Se også noe av arbeidet vi har utført for våre kunder.

Motta lignende bloggartikler på e-post

Kom i gang med prosjektet ditt

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi kontakt med deg!